Метални врати

Металните врати вдъхват сигурност. Металните врати имат много добри качества и затова са много предпочитани от хората последните години. Друг фактор, който накланя към техния избор е добрият им външен вид и дизайн и изгодната им цена. Много често металните врати са предпочитани пред блиндираните или масивните.

Вратите на склад в София – от Борман.

Металните врати имат много добри топло- и шумоизолиращи качества. Основното им предимство е надеждността, която дават заради метала. Той е на практика неразбиваем за крадците. Много важно е да се обърне внимание при покупка на метална врата дебелината на метала, от който е направена. За да бъде изключително сигурна една метална врата, тя трябва да бъде снабдена с качествена брава. Има врати, снабдени с аларма, със специална заключваща система, с шпионка с голям радиус и с други подобни аксесоари.

vhodni vrati
Метални входни врати

Друго важно предимство на металните врати е, че биват облицовани с фолио или фурнир в много разнообразни цветове и различен дизайнерски стил, който да пасне на цялостния интериор в дома.

Металните врати придават модернистичен вид на помещението, където са поставени. Те отдавна не са онези тежки и отблъскващи на външен вид врати.

Освен по отновение на дизайна, различните изкуствени видове покрития са лесни за поддържане и устойчиви на ефекта на времето. Те са издръжливи на температурни промени, не се напукват или деформират лесно и бързо. Това са фактори, които определят, че инвестицията би си струвала.

Качествени метални врати могат да бъдат намерени на българския пазар на много изгодни цени. Те варират в интервал от около 500лв до няколко хиляди лева, съответно в зависимост от екстрите, с които е оборудвана.