Как да намерим подходящата дограма

Всеки се пита каква дограма да избере за дома си. Разнообразието от профили на българския пазар, е поводът, който предизвиква колебание в потребителите, като последните са пред дилема, дали да заложат на алуминиеви или PVC варианти. Без никакво съмнение и двата типа дограми са подходящи, но какви са спецификите им, ще прочетете в следващите няколко реда.

Борман в about.me – факти за фирмата.

aluminiev prozorec
Качествена дограма

За алуминиевата дограма знаем, че се дели на топли и студени профили. Едните са с прекъснат термомост и предпазват от поява на конденз, а другите са по-ефективни за предприятия, които няма големи претенции относно топлоизолационните процеси. Цената на студения профил е по-ниска и материалът е доста лек, което позволява бърз и лесен монтаж.

Истински хит на пазара в последно време е ПВЦ дограмата, която предоставя отлични условия за клиентите. Материалът поливинилхлорид издържа на всякакви атмосферни условия включително: дъжд, сняг и жега, което го прави съблазнителен за повечето домакинства по света и в родината ни.

Големите марки KMG, Aluplast и други се надпреварват за челните места, демонстрирайки взломоустойчиви профили, противопожарни системи и какво ли още не. Всичко това ще намерите на www.master-plastik.com, където имате достатъчно поводи да купите дограма от най-висок клас. Колкото повече камери има профилът, толкова по-добре ще изолира.

Не търпете повече старата дървения, която пропуска вода и позволява топлината от електроуредите ви да напуска помещенията. Това е излишен разход на ток, който може да се спре още сега. За броени месеци вие ще усетите благоприятния ефект на дограмата вкъщи или на работното място.

В обобщение

По отношение на дизайна, днес се намират всякакви цветове на ПВЦ дограма със съдействие на специалното облицовъчно фолио, което фирми тип ала Мастер Пластик могат да предложат за вас. В случай, че искате алуминиева дограма, то консултирайте се с горепосочения сайт и ще намерите супер предложения на ниска цена. Това е от нас, надяваме се да сме били изчерпателни.