Предимства на интериорните врати от масивно дърво

Масивните интериорни врати имат много неоспорими предимства в сравнение с останалите видове, които се предлагат на пазара. Цената им е по-висока, но това безспорно е инвестиция, която си заслужава, предвид ползите от тяхната покупка.

Здравина и сила

Интериорните врати от масивно дърво се отличават на първо място с изключителна устойчивост. Те не се напукват и нямат нащърбвания или дупки с течение на времето, което не важи за останалите видове врати. Качествените дръжки, панти и други определено допринасят за здравината на вратата, така че не пренебрегвайте избора на такива аксесоари.

Красив дизайн

Красивият външен вид на вратата е от голямо значение. Масивните интериорни врати се отличават с много стилна визия и придават изтънченост на цялостния интериор на жилището. Вратите, които имитират дърво нямат това качество. Интериорът изглежда наистина много по-луксозен при наличието на масивна врата. Най-хубавото е, че този вид врати имат по-дълъг живот, защото са изработени от по-стабилен материал, а по този начин могат дълго време да запазят своя добър външен вид.

Допълнителна защита от огън и влизане с взлом

Масивните дървени врати се оказват сериозна преграда при опити за влизане с взлом, а сигурността и спокойствието са достатъчно основателна причина да предпочетете именно такава за вашия дом. Тези врати могат да бъдат монтирани и като интериорни, и като екстериорни. Те са много по-устойчиви и на огън за разлика от стандартните врати, но въпреки това е факт, че са направени от дървен материал, който всички знаем, че гори.

Борман – полски интериорни врати и турски входни врати в София.

Намаляване на топлинния разход в жилището

Енергийната ефективност е друго предимство на масивните интериорни врати. Те изолират по-добре и притежават способността да запазват топлината в стаите постоянна.  Добрата рамка допринася още повече за това. Масивното дърво се отличава и с добра звукоизолация, а това е важно за всяко домакинство или офис. Ограничаването на шума осигурява на обитателите чувство за неприкосновеност и спокойствие.

Голямо разнообразие от декори

Разнообразието от декори от различни дървесни видове означава, че клиентите могат да открият лесно точно това, от което имат нужда, така че вратите да се съчетаят идеално с дизайна и стила на останалата част от жилището или офиса.

Не на последно място е важно да се отбележи, че при избора на масивна интериорна врата е препоръчително да се обърнете към утвърден на пазара производител на врати, защото доброто име безспорно е гаранция за качество. В Борман България вие имате възможност да откриете най-добрата за вас интериорна врата от масивно дърво и да получите професионален съвет относно различните модели, които фирмата предлага.

5/5 - (1 vote)