За ламинатните врати

Ламинирани врати Борман

Подовите ламинирани покрития са се използвали още през 80-те години на ХХ век в Швеция, а в днешно време заемат над 10% от пазара за подови покрития в световен мащаб, заради качествата си.

vrati porta novaКонструкцията на самия материал не е хомогенна, а е четирислойна и сложна. За защитно покритие се използва специален високоустойчив филм от акрилни или меламинови смоли. Тяхното нанасяне се нарича ламиниране. От там идва и самото наименование на продукта.

Интериорни и входни врати Борман България. Сайт фирма в София.

Ламинатът е много качествен и не се влияе от слънчевата светлина. Той не променя блясъка и цвета си под нейното въздействие. Петната от фасове, напитки и храни се премахват много лесно с помощта на ацетон.

Технологиите на производството му са екологични и от тях се получава само чист и безопасен продукт, който не отделя никакви вредни емисии във въздуха и е безопасен за здравето. Тези покрития могат да бъдат използвани дори от хора, които са предразположени към някои заболявания. Те се чувстват много добре в помещенията, където са поставени.

Ламинираните врати при повечето фирми в София могат да бъдат във всякакви цветове и с различни шарки. Те могат много успешно да имитират скъпите материали. Ако изберете ламинатна врата, ще спестите много средства и ще получите желаната от вас атмосфера в жилището си.