Модни тенденции при вратите в офиса

Офисът е мястото, в което служителите прекарват почти по цял ден. Офисът е място, в което се провеждат срещи с бизнес-партньори и клиенти на компанията.

От вратата на работното място трябва да се долавя усещането за професионализъм, което неминуемо води до доверие към фирмата. Това си проличава още с влизането през вратата и първият поглед към интериора на помещението.

Вратите на ул. Дойран в гр. София, България.

Всеки ръководител, уважаващ себе си и дейността, която му носи приходи, би помислил за създаването на максимален комфорт на служителите и клиентите с цел осъществяване на ползотворни бизнес процеси.

Създадената сигурност и добри условия на работното място са съществена предпоставка за доказване на доверие и отговорност от страна на ръководните лица към служителите, клиентите и бизнес-партньорите.

idealni-interiorni-vrati
Идеален вариант за интериорни врати

 

Интериорните врати са много важна част от изграждане на цялостно впечатление и комфорт в офис сградата, най-вече в помещение, в което работят хора и има често клиенти.

Последните тенденции в интериора на офис сградите се залага на проектирането на модулен принцип. Това означава, че за да се разграничат отделните модули се използват различни модели врати като например стъклени или плъзгащи се.

Тенденция като използвани цветове са светлите, а като дизайнерска линия е изчистения минималистичен стил.

Поради удобството си, често поставяни врати на работното място са плъзгащите се врати. Те създават свободен достъп до помещението без да ограничават пространството като са отворени. Друго техно предимство е и това, че са тихи при отваряне и затваряне и така няма да дразнят с излишен шум останалите служители или клиенти. Стъклените плъзгащи се врати имат много големи предимства по отношение на пестене на място, не пречат на добрата комуникация и създават светла атмосфера в помещението. Те също така са лесни за монтиране.

Последните тенденции в офис интериорния дизайн са да се залага на точно такива стъклени врати. Освен че са много практични, те имат и добри качества като здравина и устойчивост на натоварвания.

Но всичко това зависи от дебелината и вида на използваното стъкло за изработка. Стъклените плъзгащи се врати отговарят напълно на съвременните дизайнерски течения не само при вратите за офиси, но и се вписват идеално в цялостния архитектурен дизайн.

Изборът за поставяне на стъклена врата би била много добра инвестиция за офис помещенията поради всички тези качества. Стъклените врати могат да се определят като доминираща тенденция при офис вратите през последните години и в България.