Препоръки при избора на блиндирана врата

Блиндираните врати все повече печелят сърцата на повечето собственици на офиси, къщи и апартаменти, благодарение на доброто качество както на изработка, така и на монтаж. За клиентите е важно единствено да се запознаят с модерните покрития, уплътнители и брави.

БорманБГ – внос и дистрибуция на европейските заводи за врати.

Borman-Komers-logo
Борман Комерс – входните врати са приоритет

Водещите фирми в България знаят много добре как да структурират производството правилно, а това от своя страна спомага за намаляването на непроизводствените разходи, но най-вече осигурява високо качество на услугите и продуктите. Преди всичко един производител трябва да може да гарантира на своите клиенти качеството на блиндираните врати, които предлага. Затова е и много важно да се доверите на доказала себе си фирма за производство на врати.

Съвременният пазар е в състояние да предложи блиндирана врата на всеки по отношение на цената. Дори най-изтънченият и претенциозен вкус може лесно да бъде задоволен, защото разнообразието е наистина голямо. Повечето фирми съвсем предвидливо организират своите продукти в категории или класове, за да бъдат клиентите максимално улеснени, когато избират блиндирана врата. Класификацията на продуктите зависи от степента на сложност при изработка, както и цената на съответната врата.

Важно е при избора на входна врата да се съсредоточите върху следните фактори: здравина на конструкцията, стабилност на бравата и патрона, материали, от които е изработена вратата. За блиндираните врати дизайнът също е от голямо значение.

vhodna-vrata-zlaten-dab
Турска входна врата Старчелик, модел 102, цвят орех металик

Вратите могат да имат различни заключвания, патрони и метални листове. Отварянето може да става и чрез магнитен чип и други видове отключвания. Има възможност ключовете да бъдат защитени от подправяне.

Вратата трябва да бъде не само красива, но и достатъчно функционална. Практичността на блиндираната врата зависи до голяма степен и от материалите за изолация, които са използвани при направата й: минерална вата, полиуретанова топлоизолационна пяна, подплата от полиестер, пяна и други. Основната функция на тези материали е да осигурят добра топло и шумоизолация. За вратата е важно да има добри уплътнения и на крилото, и на касата.

Модерни в наши дни са и праховобоядисаните врати. Металната врата може да бъде облечена с МДФ плоскости, чрез които тя ще придобие изключително стилен и завършен вид. Облицовката на вратите е важен детайл, свидетелстващ за стил и имидж най-вече за собствениците на луксозни вили, места за развлечения, офиси, изложбени зали и други места с голяма посещаемост.

Една красива блиндирана врата е добра техника за привличане на нови посетители и потенциални клиенти. Елегантната и респектираща визия на този вид врати безспорно действа като магнит дори за най-взискателните хора, защото я асоциират с усет към красивото и качественото, стабилност и сигурност.

5/5 - (1 vote)