Акценти в избора на перфектната врата

Дали го очаквате, или не, в един момент, със сигурност, ще ви се наложи да си търсите врата. А може би точно сега това е основната ви задача за деня и сте се поразровили из интернет за практични съвети и насоки. Е, ако това е наистина така, значи сте попаднали на точното и правилно място.

Борман – производство на обзавеждане за мебели за кухни и врати за дома.

Решихме да ви дадем няколко полезни съвета, които, безспорно, ще ви дадат отлични идеи за по-бързо разрешаване на дилемата – обикновена интериорна врата или с оригинален дизайн, който да пасва на обзавеждането, или пък входна врата от стандартните или блиндирани? Всички тези въпроси са на път да бъдат получат своя отговор точно сега.

Нека да разгледаме един по един всички важни и значими акценти в избора на перфектна врата. Защо перфектна ли? Защото е възможно, ако спазвате нашите указания и защото ако си търсите нещо посредствено, то тогава няма какво да се притеснявате, а да отиде директно до най-близкия строителен хиперамаркет и първото предложение, което ви грабне окото, да стане ваша собственост. Но вие съвсем не искате подобно нещо за своя дом или офис, нали така?idealni-interiorni-vrati

На първо място, уточнете пред себе си каква врата търсите. Имайте предвид, че не всеки магазин, за който се сещате, че предлага врати, има в каталога си от продукти и вътрешни и външни врати.

Е, за разлика от различните фирми за врати в София, Борман Комерс има и от едните, и от другите (а даже и много други допълнителни предложения). Помнете обаче, че подобно богатство от избор не е практика за всички дистрибутори на врати.

И така вече знаете какво търсите – например интериорни врати за ремонта или пък блиндирани врати за вашия производствен цех, а защо не и допълнителна защита за сградата като пожароустойчивите врати. Ще попитате, че за какво пък са ви притрябвали от последните, след като ако има пожар, ясно е, че всичко ще изгори! Е, не е точно така. Пожароустойчивите врати на Борман Комерс, например, издържат на огън от 1 до 2 часа, така че с тях, определено, си гарантирате имота, а и всичко ценно, което съхранявате в него.

Продължаваме нататък…. Знаем каква врата търсим – външна – но си нямаме и на понятие каква е разликата между всичките модели, които виждаме пред себе си в магазина. Най-евтините, класическите дизайни са предимно обикновени метални врати, които макар и солидни и на пръв поглед достатъчно здрави, не могат да ви защитят от абсолютно всичко.

Ако си търсите например врата със специална функция шумоизолация, или пък такава, която да не допуска неблагоприятното влияние на лошия климат в сградата (дъжд, сняг, вятър и така нататък), най-добре се отправете към сектора с блиндирани врати. Съвременните блиндирани врати са достатъчно сигурен източник за топлина у дома. Често, те дори се сравняват по важност с изолацията вкъщи. Ами как няма? Та нали точно от входната врата идва най-големият студ през зимните дни?

Казахме вече подробно какво повече ви дава пожароустойчивата врата по сравнение с класическите….Между другото, блиндирани врати от първо качество и с изключително добра изработка, а и с гаранция от видни производители в областта от Европа, можете да намерите на достъпни цени в търговската мрежа на фирма Борман Комерс.

Borman-Komers-logo

Продължаваме с размерите…О, да! Размерът има значение. И ако го объркате в избор на врата, няма да е особено добра и оправдана вашата инвестиция. Едва ли ще искате да я режете (а и няма да се справите, по всяка вероятност), за да бъде в съответствие с пантите у дома.

Вземането на размери може да отнеме време. Това обаче не е най-страшното в случая. Ако сте неопитен е много вероятно да дадете грешните мерки, защото няма да съобразите част от основните дейности по време на монтажа. Именно поради тази причина, ние горещо ви съветваме да поръчате не само доставка до дома на предпочитаната и закупена от вас врата, но и да заявите желание и за монтаж. Само специалисти, които вече са поставяли врати, ще могат максимално да ви помогнат. Нещо повече – поръчайте монтаж още докато сте в магазина, за да можете да си гарантирате, че на място ще попаднете на правилния размер и модел врата.

Не на последно място, не забравяйте за дизайна и естетическите качества на вратите, които избирате. Разбира се, че основното на вратата да предпазва и осигурява защита.

И все пак, днес, когато сме част от толкова богат пазар и 21 век постоянно ни предлага възможност за избор, защото трябва да правим компромис? От фирма Борман Комерс могат да ви предложат онази богата гама от външни врати, блиндирани врати и така нататък, каквато малко дистрибутори биха могли да представят на своята аудитория. Това е и нашата препоръка. Ходете в подобни магазини за врати – където няма да ви предложат само 2 модела интериорни врати, 2 модела пожароустойчиви и с това ще приключат обслужването ви. Напротив, каталогът на Борман Комерс е пълен с уникални дизайни и няма начин да не успеете да се спрете на някой, който изцяло ще покрие очакванията ви. Обмислете добре факторите като цвят – неутрален или ярък, за да бъде използван като акцент в интериора или екстериора – както и материала, от който е направена вратата. Най-честите такива са метал, дърво и пластмаса.

Е, това е засега от нас. На вас остава да се придържате към съветите ни и да откриете най-добрата врата според своите нужди и изисквания. Пожелаваме ви успех!